top of page
Search

"TVELYS" i Terminal B, Pikene på Broen

Updated: Sep 16, 2021

Utstillingen ble vist 25.mars - 8.mai 2021 i Kirkenes, og er den andre av NNBKs 50-års jubileumsutstillinger.

Mitt bidrag til utstillingen er en støpt form i hvit betong med tittel "Sort form i hvit betong". Formen er laget basert på et tidligere prosjekt, en malt sort form, der formen må forstås ut fra dens omriss. Den hvite støpte formen er laget ut fra hvordan jeg forstår den malte sorte formen i en tredimensjonal struktur.Takk til Kulturrådet for prosjektstøtte!


Refleksjon:

Hvorfor taler denne formen så sterkt til meg? Hva er det som gjør at jeg gjennom flere år har malt en sort form og deretter jobbet med å lage en tredimensjonal tolkning av den sorte formen? Det er noe med denne formen som tilfredsstiller meg, og som jeg tror er essensen av et inntrykk som jeg selv har erfart som jeg ønsker å formidle.


Comments


bottom of page