top of page
Search

Performance "Folding surfaces" Ullensaker kunstforening

Updated: Jun 17

10. februar 2024 gjorde jeg en performance på utstillingsåpningen "Kollektive variasjoner", en gruppeutstilling med 16 kunstnere fra KunstSkansens atelierfellesskap, med utgangspunkt i en tegning på vegg str. 195x61 cm.


I en performativ samarbeidsprosess mellom meg og materialet transformeres linjetegningen til et skulpturelt landskap. I galleri rommet hentet jeg tegningen ned fra veggen, og i en sakte performativ prosess jobbet jeg med tegningen og brettet ulike deler av tegningen over en annen, flate for flate, til hele tegningen var samlet mellom håndflatene og brystet mitt, før papiret ble frigjort og papirets iboende minne om hva som var gjorde at papiret delvis bretter seg ut før den fant sin nye form - et skulpturelt landskap som som ble en del av utstillingen resten av utstillingsperioden.


Foto: Istvan Virag / KunstDok

Comments


bottom of page