top of page
Search

Østlandsutstillingen vandrer videre

Updated: Aug 19, 2018STEREO. NOT MONO

Stadtgalerie Brunsbüttel, Tyskland

27. jan. - 27.mars 2013


Utstillingen STEREO. NOT MONO vandret fra Galleri F15 på Jeløya i 2012 til Stadtgalerie Brunsbüttel i Tyskland i 2013, der den åpnet 27.januar 2013. Med reisestipend fra Østlandsutstillingen reist jeg til Brunsbüttel og deltok på åpningen sammen med flere av de norske kunstnerne, og fikk nye bekjentskaper med kunstnere fra Slesvig Holsten.

 

Er en årlig åpen, juryert landsdelsutstilling som viser og formidler samtidskunst fra og på Østlandet. Den viktigste oppgaven er å arrangere den årlige utstillingen i fylkene, med fokus på høy faglig kvalitet i utvelgelse, konseptutvikling og presentasjon av kunstverk. Som en regional, ikke kuratert mønstring er Østlandsutstillingen et årlig verdifullt bidrag til hele samtidskunstfeltet. Østlandsutstillingen er en av fem landsdelsutstillinger i Norge og finansieres av fylkeskommunene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Vestfold og Østfold gjennom Østlandssamarbeidet.


Østlandsutstillingen samarbeider også med lokale og regionale festivaler, arrangerer seminarer, tar initiativ til samarbeid med andre landsdelsutstillinger og partnere i inn og utlandet. Østlandsutstillingen har gjennom Østlandssamarbeidet styrket samarbeidet med kunstnere i Schleswig-Holstein, Tyskland.


Østlandsutstillingen stimulerer til økt interesse og forståelse for samtidskunst samt økt bruk og formidling av visuell kunst, styrker lokal forankring gjennom stedsspesifikke prosjekter, gjør visuell samtidskunst tilgjengelig i alle 7 Østlandsfylker og bidrar til å sikre gode visningssteder for visuell kunst på Østlandet.

Comments


bottom of page